Tanker

Nerver i helspenn

Nervene er i helspenn. Hendene er klamme og hodet føles tåkete og pulsen er høy. Får vi solgt? Hva skjer om vi ikke får solgt? Må vi leie ut?

Tankene er mange når man skal selge en bolig. Spesielt når man har kjøpt ny bolig og allerede flyttet før man legger ut sin gamle bolig for salg.

De siste ukene har jeg gått med konstant høy puls. Markedet har vært dårlig, flere boliger har ligget til salgs over lengre tid. Første visning kom – og gikk. Ingen bud. Så ørten privatvisninger, så kom det til slutt et bud og to. Vi endte med å selge til 50 000,- under prisantydning. Men, prisantydninger av i grunn høyere enn vi hadde håpet på. Så alt i alt er vi fornøyd – og jeg er glad salget gikk forholdsvis raskt. Vi solgte på ca 14 dager – snitt tiden på salg i det området vi solgte i var på nærmere en måned.

Men, man blir smårar. De siste ukene har tiden min blitt brukt til å oppdatere annonsestatistikken på Finn.no. Hva skal jeg finne på nå? Kanskje konsentrere meg å få det ny/gamle huset vårt i orden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *